Thursday, June 4, 2009

KATA KAWAN SAYA.."MENGENAI KENTUT"

~Kata kawan saya~
"Cinta ibarat kentut, makin dipendam makin gelisah, bila dilepaskan dengan kuat dengan bau-bau yang hebat...ahhh... fuyooo...lega tak terkata, nikmat tak terhingga"...hahaha ...

~Kata kawan saya~
Adakah kentut itu membahagiakan?... Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat-kuat terutamanya bila tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru-biru muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal, lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata "Eh! Makan apa kentut busuk dan kuat sangat nih???" Dan secara Atomatik lelaki dan pompuan tadi akan ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.

~Kata kawan saya~
Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman wanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan berkata "Tak senonoh la. " sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka. Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya, namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok.bagaimana kentut mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secara tak langsung akan bertambah baik.

~Kata kawan saya~
Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin mengaguminya dan semakin menghormati.kerana itu adalah trademark teman lelakinya. Mana nak jumpa dah lelaki camtu. Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda. Kesimpulan: Kentut itu membahagiakan. .anda setuju???

~Kata saya pulak~
Tak pernah pun ana terpikir kentut ini mempunyai banyak keistemewaanye dan tarikannye..hehehe..bila kawan ana bagi mesej mengenai kentut..tertarik pulak untuk berkongsi dengan pembaca semua..tapi kita jangan lupa..perkara seperti ini adekalanye boleh mendatangkan dosa dan aib kepada kita..jadi,kalau nak kentut tu biarlah bersopan sikit,hormatilah org disekeliling kita...agar kita dapat menjaga tatasusila kita dihadapan khalayak ramai...:)

2 comments:

Anonymous said...

hahahah..tahu pun kau kena jaga tertid..ekekek
nak tergelak lah pulak kisah kentuk lak kau cerita
wakakaakaka..gelak besar ni

anna said...

ahahah..samalah ana..kentut pun ade kelebihan jugak rupanya kan..:))