Monday, December 1, 2008

Sejuk..

sekarang cuaca dah start sejuk..nk ggi jln2 pun dah tak tahan sejuk gila ,dok dlm umah pun asyik buka helter jer sbb tak than kesejukan..sekarang mlm dah cepat,kol 4.10 dah masuk maghrib kol 6.25 dah masuk insyak..so panjang lah waktu tido skrg kat sni..inilh pengalaman yang tak akan aku lupakan sampai bila2...dapat jugak lah aku rasa mcmne perasaan org luar negara hidup ketika musim sejuk kat sni..dia org sendiri pun tak tahan dengan perubahan musim2 yg ada kat sni..bagi dia org musim sejuk ni adalah waktu untuk dia org pergi shopping2 untuk membeli belah untuk meraikan happy christmas dan di waktu ini lh semua kadai and shopping compelx buat promotion sale besar2an..memang best gila aku sendiri pun jadi teruja dgn cara dia org kat sni..tak boleh nk simpan duit sbb murah gila..sekarang dah kol 7.34 pagi tapi cuaca stel tetap gelap mcm kol 6.30 pagi...keadaan ni akn berlarutan sampai 2/3 bulan tu..sabar jer lah kan.. nak buat mcmne dah memang musim kat sni mcm tu kan..ape2 pun ni lh pengalaman sebagai pengembara penghibur lara..=D

2 comments:

ReEn said...

kalau sejuk lg,duk dlm oven!
hahaha:P

anna said...

huhuhu.perli tu namenyer!!!